Centrum voor Documentaire
 

Workshops en masterclasses met de beste verhalenvertellers

Op Texel, vlakbij het prachtige dorpje Den Hoorn, bezitten Eefje en Arnold, samen met fotograaf Anoek Steketee en campaigner (en broer!) Erik van Bruggen een oude stolp, gebouwd op een vierkant van scheepsmasten. Eromheen tal van andere schuren, een bos en enkele hectares land. Hier willen wij in de nabije toekomst onze favoriete verhalenvertellers, schrijvers, fotografen, filmmakers, journalisten, theatermakers, muzikanten - noem maar op - ontvangen voor meerdaagse workshops en masterclasses. Nauwelijks 1,5 uur van Amsterdam, maar in volledige rust en stilte kunnen hier nieuwe verhalen tot stand komen en kennis worden overgedragen.

In juni 2019 organiseren we de eerste twee projecten in Den Hoorn. We halen de Zilveren Cameratentoonstelling 2018-2019 naar Texel en nodigen tal van prijswinnende fotografen uit voor workshops en lezingen. Meer informatie volgt op www.zilverencameratexel.nl .

Anoek Steketee fotografeerde samen met de bewoners van de zorgboerderij Novalishoeve enkele Hoornders. Hun gezamenlijke verhalen worden tentoongesteld in de tuin van de voormalige Drijverschool.

Voor informatie: mail of bel met Arnold van Bruggen: 06-14656351 / arnold@prospektor.nl

pciknick anoek.jpg
 
 

 
 
 
 

Bekijk ook:

De Asielzoekmachine

Bekijk ook:

Shadow Game